Nik

Gepubliceerd op 28 januari 2018 om 07:01

Elena x Ice

Nik op de foto 6 maanden oud

Spirit Of Three Niklaus A Fly Of Ice, roepnaam Nik, is geboren op 22 oktober 2017 bij Spirit Of Three en zal samen met Gail en Roy de roedel vormen.

In de serie The Originals worden de Mikaelsons gevolgd en Carolien is daar een grote fan van. Niklaus is een karakter wat geintroduceerd werd als de hybride-vampier. 

Nik is een bijzondere jongen. Zijn uiterlijk komt niet vaak voor, maar heeft hij ge-erft van zijn oma Silver, ook van mama Elena zit haar tekening erin. Net als Snow heeft Nik een dilute/blauw wasje gehad. Snow eender papa Ice, Nik eender mama Elena. Het was overigens in het begin niet te zien dat hij een driekleur was, dat kwam pas later.

Dus...Nik is ook in zijn gedrag een bijzondere jongen, als de stabielste van het nest, was zijn start in het leven niet zo rooskleurig. Pup Mikael die de boel blokkeerde (wat ook in de serie zo was), zorgde voor een keizersnede bij mama. Als de lichtste van het nest, 230 gram zwaar, kwam deze vechter (samen met Carolien) toch door de eerste mijlpalen heen. De band die daaruit ontstond, tussen Nik en Carolien is daardoor erg bijzonder.

Jacqueline is dol op hem en zo te zien/horen zijn de 2 andere soortgenoten inmiddels redelijk gewend aan hem en hij aan hun, dit IJsbeertje.

Dus deze one of a kind, deze unieke prins, zal net als toen bij mama Elena, is op dit moment eerste prioriteit lekker pup zijn.

Je kan meer vinden op zijn eigen pagina: Nik. Er is ook nog een nestpagina.


 »