Hope

Gepubliceerd op 28 januari 2018 om 07:03

Elena x Ice

Hope op de foto 6 maanden oud

Spirit Of Three Hope to Fly With Ice, roepnaam Hope, is geboren op 22 oktober 2017 bij Spirit Of Three en zal samen met Zorro, Elena en Freya de roedel vormen.

In de serie The Originals worden de Mikaelsons gevolgd en Carolien is daar een grote fan van. Hope is een karakter wat geintroduceerd werd als de oeps-baby tussen een weerwolf en een hybride. De hybride is ook nog eens een vampier en vanuit haar vaderskant is ze een Original-heks, die onvoorstelbare krachten bezit. Dit alles is haar verleden, heden en toekomst.

Aangezien hoop ook een van de peerwaarden is, waar vanuit Carolien werkt, vond ze het bijzonder om haar eerstgeborene van het eerste nest van Spirit of Three zo te noemen.

Dit dametje is Elena eender, aka drakenprinses. Op het moment nog heeft ze veel ondersteuning nodig, maar ze weet dat Carolien haar zal uitnodigen om te ontdekken. Ze gaat al geregeld mee naar het werk van Carolien en daar heeft ze inmiddels al een aantal mensen de harten gestolen.

Van de roedel trekt ze erg naar Zorro en ze heeft hem al een aantal keren verleid tot spelen. Echter ze heeft heilig respect voor hem. Met Freya is het vaak gedonderjaag en matten, het zijn dan net Gremlins. Hope heeft op haar neus een streepje haar lopen wat doet denken aan Stripe (van de Gremlins) en soms is het gedrag ook zo. Ze is dol op dr moeder en ook vrouwtje Carolien luistert ze goed naar.

Net als toen bij mama Elena, is op dit moment eerste prioriteit lekker pup zijn.

Je kan meer vinden op haar eigen pagina: Hope. Er is ook nog een nestpagina.


«   »