Elena

Gepubliceerd op 28 januari 2018 om 07:04

Silver x Gary

Fly, roepnaam Elena, is geboren op 6 mei 2013 en woont sinds 1 juli 2013 bij de familie en vormt samen met Zorro, Hope en Freya de roedel.

Met haar innemende karakter en snelle intelligentie, neemt ze iedereen voor zich in. Met de 2 heren duurde het even, want: tjeetje wat heeft vrouwtje Carolien met zich meegenomen? Echter na een paar weken begonnen ze eindelijk te ontdooien en het eigenlijk heel leuk te vinden. Zorro is al echt haar maatje en ze komen voor elkaar op.

Met haar achtergrond (haar vader Gary is NL kampioen schapendrijven en oa 3e geworden op het WK en haar moeder Silver werkt dagelijks met schapen op de Friese boerderij waar ze woont) zou ze heel wat kunnen doen.

Eerst was de prioriteit lekker pup zijn en opgroeien tot de prachtige borderdame, waarvan we wisten dat het erin zat. Carolien heeft in de tussentijd met Elena wel een aantal keren kunnen schapendrijven, maar vanwege tegenslagen is het bij die aantal keren gebleven. Hopelijk zal er gauw iets langskomen, waarbij ze actief met Elena aan de slag kan blijven.

Ze heeft iig een eigen agility set, alhoewel over de leuning van een bank springen ook net zo goed kan. Ten minste, daar heeft de drakendame geen problemen mee.

Op 22 oktober is ze voor de eerste keer moeder geworden van 6 prachtige pups, waarvan de dametjes Hope en Freya werkelijk bij de roedel thuishoren. Ze is een moeder, die graag met haar pups speelt, maar ze ook zeer correct opvoed. Verder is het ook erg leuk om geregeld bij de pups te kijken, niet om te spelen of ze op te voeden, maar om wat te jatten zoals pupspeelgoed en puppybotjes.

Een langgekoesterde droom is hiermee uitgekomen. Dank je, Serge van der Zweep, voor deze prachtige dame!

Dit is haar persoonlijke pagina: Elena


«   »