Een weekend vol hoop, spanning en teleurstelling: een anticlimax

Gepubliceerd op 23 oktober 2016 om 18:00

Wat begon vol hoop, eindigde op zondag met een anti-climax.

Vol goede moed reden mijn moeder en ik, na een hoop onrust (mijn moeder had een crematie in het hoge noorden en ik zat vol adrenaline om alles op tijd in orde te hebben) naar Duitsland, naar Ice en zijn baasjes Thomas en Sylvia Schaller.

We kwamen aan rond etenstijd en besloten om snel toch even de benen te strekken. Dus in het landelijke Ennigerloh, zagen we een veelbelovende start met een speels koppel, die door de akkers renden. Ze waren zo leuk samen!

En we zagen een teken dat Elena haar staart opzij deed.

Na een latertje, waarin we veel gespeel zagen, besloten mijn moeder en ik naar ons hotel te gaan. Na een korte nacht, hadden we de volgende ochtend afgesproken bij vriendin Hannah met een fantastische tuin.

Mijn moeder en ik besloten weg te gaan, om Elena de kans te geven om zich wat los te maken van ons en dat zou mogelijk helpen.

Helaas werkte dat niet en werden we teruggeroepen.

Hannah is dierenartsassistente en we besloten om Elena even kort te onderzoeken. Hieruit kwam naar voren dat ze uit haar window of opportunity was.

Een flinke slag, want daarmee kwam de planning, die ik had gemaakt, op losse schroeven te staan. In overleg hebben we afgesproken dat een volgende loopsheid we het weer gingen proberen, ook maakte we dit verhaal bekend via social media en onze websites. We vonden namelijk dat dit toch de combinatie was, wat gemaakt moest worden.

Dus we kondigden de planning aan tussen de 2 onervaren honden in zomer 2017!

Ambitieus om 2 onervaren honden te combineren, maar volgens ons zou het van meerwaarde zijn voor ons ras en daarom nodig dat we toch de combinatie met Ice bekend zouden maken.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.