Nieuws 2018

Januari 2018

Zorro 12 jaar!

Hiep Hiep Hoera!

Zorro is 12 jaar geworden.

Deze grote knuffelbrompot was op zich wel nieuwsgierig naar de pupjes, maar hij moest er niets van hebben. Nu begint hij steeds meer zichzelf te worden en daar zijn we blij mee.

Lees meer »

Archief 2006-2017

Interesselijst! (NL/EN)

Op dit moment begint de interesselijst al aardig gevuld te raken. Inmiddels zijn er genoeg pupaanvragen voor teven binnen, voor reuen is er nog plek. Echter je kan altijd contact zoeken. De kans dat er genoeg teven geboren worden of dat mensen afvallen, is altijd aanwezig.

Lees meer »

Tommy is geboren

Woohoo! Martijn en Laurie zijn ouders geworden van een gezonde zoon! Remo heeft een broertje erbij! Marcel en Ilse hebben hun 2e kleinzoon erbij! Carolien en Martin zijn oom en tante geworden en Tim en Floor hebben er een bonusneefje erbij.

Lees meer »

Afgestudeerd!!!

Vandaag mocht ik mijn diploma Maatschappelijk Zorg niveau 4 Persoonlijke Begeleider Specifieke Doelgroepen (BBL) gaan ophalen.

Lees meer »

Planning 2016

September 2016: Oogtesten (incl glaucoom) + HD officieel + ED onofficieel + DNA-testen: MDR-1, TNS, CEA_CH, IGS en NCL

Lees meer »

Bestuurslid BCCN

Vanaf vandaag mag ik mij algemeen bestuurslid van de BCCN noemen, mijn taakaccent zal met name gericht zijn op CBCA (Commissie Border Collie Activiteiten) als Actviteiten Coordinator.

Lees meer »

Aanvraag kennelnaam

Ik heb besloten om de planning aan te passen en dus als eerste een aanvraag voor een kennelnaam te doen. Dit heb ik gedaan op de geboortedag/verjaardag/herinneringsdag van Sander. Vandaag dus!

Lees meer »

HD-foto's afspraak afgezegd

In de afgelopen week, kwam mij via een prive bericht ter ore dat de vader van Elena, Gary, een aantal nakomelingen heeft, waarbij epilepsie is vastgesteld. Helaas zijn deze pups overleden, ik wil daarom deze eigenaren heel veel sterkte wensen met dit verlies.

Lees meer »

Functioneel Exterieur en Aanlegtest

Fly (NHSB G-2-2923546) / Elena Met Elena naar Hilvarenbeek gereden om met haar deel te nemen aan de functioneel exterieur en aanlegtest. Vanwege haar loopsheid, moesten we achteraan sluiten bij functioneel exterieur en daarna de aanlegtest doen.

Lees meer »